Hjælp....

trenger egentlig ikke hjelp bare en jævel som kan høre på meg....

vera, 04.11.2011

Nøkkelord: seppsrert med en gubbe som har flytta med ny kjærring .. traff av mine nye søsken i fjor... sliter med en far som forsvant og en mor som flytta til nabolandet... æ drikker mye og for tiden har jeg en hvalp på mnd med mag skitta og kattunger med samme diagnose.... æ jobber fra 9 til 16.30 og jeg har tre unger som er 17 15 og gutten 14 som i tilleg er fosterunge og x gubben har kjøt nytt hus og flyttet inn med nykjærringa 1 år etter han for fra meg... så si meg er jeg deppa.... stressa...

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk hjelp over Internett!

psykologPå GratisPsykolog. com kan du stille spørsmål og del dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »